Hátrányból fordítottunk, miénk a három pont!

Lejátszotta tizenhetedik mérkőzését a B.A.Z. megyei II. Észak Felnőtt bajnokságban csapatunk. A Parasznya SE a Mályinka otthonába látogatott. 

Mályinkai SE (6.) – Parasznya SE (3.) 2-3 (1-0)

Gólszerzők: Kovács B., Lakatos, Kovács P.
B.A.Z. megyei II. Észak Felnőtt 17. forduló
Helyszín: Mályinkai Sportpálya.

Még mindig sok maródival a fedélzeten, de egy igen fontos időben visszatérővel Dorogi Danival érkeztünk meg Mályinkára. Ellenfelünkkel mindig jó és kiegyenlített küzdelmes mérkőzéseket játszunk, pláne, hogy ők is jól erősítettek a télen. Fiatal, karakteres,néhol rutinos játékosokkal megerősített csapatot rakott össze a Mester, hisz győzni mentünk sportbarátainkhoz, aminek a súlyát maximálisan átérezték a fiúk.
Talán a mérkőzés egyes szakaszaiban jobbak is voltunk, jól is játszottunk, szó szerint kiharcoltuk a győzelmet. Megyünk tovább az úton, sok van még hátra, nem értünk még el semmit, lépkedünk a cél felé.
A fiataloknak meg kell lassan érteniük, hogy bátran kell futballozniuk, hisz övék a jövő. Egyre kevesebb hiba fér bele, mert a pontokat gyűjtögetnünk kell. Összességében dícséretet érdemel mindenki, mert hátrányból felállva, végig harcolva, a reményt fel nem adva hozták a meccset és bizonyították, hogy nem lehet “..Babyt a sarokba ültetni”(Dirty Dancing nagy klasszikusa), hanem számolni kell velünk a dobogóért folytatott harcban.

Hegedűs László – elnök