A 90. percig döntetlen volt…

A bajnokság tizedik fordulójában a Hidasnémeti volt felnőtt gárdánk ellenfele. Bár egy remek első félidőt produkált a csapat, a második játékrészben pontot tettek minden kérdésre a vendégek, így ők örülhettek a három pontnak. 

Parasznya SE – Hidasnémeti VSC 2-4 (2-1)
BAZ vármegyei I. osztály Felnőtt 10. forduló
Helyszín: Parasznya

Egyéni hibák tömkelege – nem is lehetett más az eredmény attól függetlenül, hogy dicséret illeti a csapatot, hisz a 90.percig döntetlenen tudtuk tartani a vendégeket, de a vége így csúnya lett.
Természetesen szerettünk volna nyerni, de ez a mai meccs is olyan volt ami megmutatta, hogy mire kell készülnünk ilyen kaliberű együttesek ellen.
Ezen a szinten az ilyen hibákat azonnal büntetik az ellenfelek, olyan szituációk után kaptunk gólt, gólokat amiből nem biztos, hogy kellett volna, de nem is ezzel foglalkoznék hanem azzal, amilyen játékkal előrukkoltak a fiúk a múlt héthez képest és amivel döntetlenen tudtunk tartani egy élcsapatot.
Abszolút felvettük a kesztyűt és hiába nyomott a vendég csapat a mérkőzés egyes szakaszaiban, a gól így is benne volt a srácokban.
Ebből a szempontból értékmérő is volt ez a mérkőzés, hisz nagyon örülünk, hogy gólokat tudtunk lőni, annak kevésbé amilyeneket kaptunk.
Mindennek ellenére is pozitívan értékelem a látottakat, aki itt volt tette a dolgát becsülettel, vállalható vereséget szenvedtünk, ami nem vigasztal minket a mostani helyzetünkben mert a pontszerzés megint elmaradt.
Gratulálunk a Hidasnémetinek és gratulálunk a mi srácainknak is. Hajrá Parasznya, hajrá amatőr Foci!

Hegedűs László – elnök

Fotó: Kovács Donát