A harc csak most kezdődik el

Következik a huszonnyolcadik forduló a megyei másodosztályban. A Parasznya SE csapata a tabella harmadik helyén álló Szendrőt látja vendégül hazai pályán. 


B.A.Z.  MEGYEI II. ÉSZAK FELNŐTT 28. FORDULÓ
PARASZNYA SE (4.) – SZENDRŐ VSZSKE (3.)
2022. 05. 28. 17:00
HELYSZÍN: PARASZNYAI SPORTPÁLYA

Fontos mérkőzések várnak ránk a hátralévő három fordulóban, nincs időnk a sebeinket nyalogatni.
Minden vereség fájó, ősszel is borzasztóan éreztük magunkat, most sincs ez másként. A csapatot akkor sem és most sem lehet hibáztatni, sokkal inkább a külső körülményeket, de ezekkel most nem szeretnénk foglalkozni. Sokkal inkább arra szeretnénk fókuszálni amin tudunk változtatni.
Agresszív, igazi ösztön focit játszik hétvégi ellenfelünk (ami az idei szezonban nem igazán ízlett a csapatnak) ami rengeteg gólt, látványos játékot hoz magával. Újratervezzük a hétvégi taktikát, lesz amihez hozzányúl a szakmai stáb és lesz amin csak finomhangolást végeznek, de az látszik, hogy változtatásra lesz szükség, hogy eredményesek legyünk. Minden téren bátrabban kell fellépnünk a kilencven perc folyamán, ha szeretnénk érmes helyen végezni. Nem lesz egyszerű, de hazai pályán képesnek tartom a csapatot a győzelemre. Hiszek abban, hogy a fiúk előveszik a tartalékjaikat és egy igazán szép eredménnyel örvendeztetjük meg szurkolóinkat a hétvégén, hiszen most jött el az a pont, mikor már nem elég az, hogy a megfelelő taktika ki van dolgozva ,azt valakiknek végre is kell hajtani ahhoz, hogy együtt sikeresek legyünk!

Meglátjuk mennyit érünk, hajrá fiúk, hajrá Parasznya!

– Hegedűs László, elnök

Fotó: Sajóvölgye Focisuli