Bánhorváti következik idegenben

Következik a tizenegyedik forduló a megyei első osztályban. A Parasznya SE idegenben lép pályára, az ellenfél pedig a Bánhorváti csapata lesz.


B.A.Z.  VÁRMEGYEI I. OSZTÁLY 11. FORDULÓ
BÁNHORVÁTI – PARASZNYA SE
2023. 10. 21. 14:30
HELYSZÍN: BÁNHORVÁTI SPORTPÁLYA

Rendkívül fontos feladat most számunkra a kudarcok megfelelő helyen való kezelése, hisz ez nagyban befolyásolhatja klubunk jövőjét.
Számos intő példa áll előttünk, éppen ezért most nagyon fontos időszakot élünk.
Nem lesz sétagalopp a szombati Bánhorváti elleni vendégjátékunk sem, fiatal és rutinos játékosok egyaránt a Mesterük rendelkezésére állnak, nem beszélve az esetleges visszajátszó játékosokról.
Olyan hibákat amiket a múlthéten is vétettünk nem engedhetünk meg magunknak, az első perctől kezdve koncentráltan, fegyelmezetten kell hozzáállnunk a mérkőzéshez.
Fontos lett volna a pontszerzés a Hidasnémeti ellen, de a vendégek megoldhatatlan feladatnak bizonyultak és a hibák megpecsételték sorsunkat, jelentősen visszavetve az önbizalmunkat.
Csalódott vagyok, hogy ilyen gólokat kaptunk, de 90 percig becsülettel dolgozott a csapat amiért dicséret illeti őket.
Nincs más választás, menekülünk előre, a remény mindig él, de nagyon nehéz lesz pontot szereznünk. A nyomás lekerült a játékosokról, nyugodtan futballozhatnak és talán így lehet majd egy szoros mérkőzést kikerekíteni.
Muszály őszintének lennünk, jelenleg nagy a szakadék köztünk és a mezőny legtöbb csapata között, de azért dolgozunk, hogy javítsunk jelenlegi pozíciónkon és helyzetünkön.
Pontért utazunk szombaton és mivel teljesítményorientált világban élünk, a teljesítményt számon is kell és fogjuk kérni a fiúktól, de tisztában vagyunk vele, hogy kik vagyunk és hol a helyünk.
Hajrá Parasznya, hajrá Srácok!

– Hegedűs László – elnök