Barátok csatája: irány Gesztely

Következik a kilencedik forduló a megyei első osztályban. A Parasznya SE felnőtt gárdája idegenbe látogat, az ellenfél pedig a Gesztely csapata lesz.


B.A.Z.  VÁRMEGYEI I. OSZTÁLY 9. FORDULÓ
GESZTELY FC SPORT-BAU – PARASZNYA SE
2023. 10. 07. 15:00
HELYSZÍN: GESZTELY SPORTPÁLYA

…’van egy kék tó a fák alatt, ha bele teszem lehűti a lábamat’ mondja a nóta és hát nem nem nagyon szeretnénk ha lehűtenék a lelkesedésünket gesztelyi sportbarátaink soros idegenbeli mérkőzésünkön a hétvégén!
Messzemenőleg jó a kapcsolat a két klub között évek óta, sőt mondhatom bátran, hogy baráti a viszony és bár a Simon-Kriston-Huszák-Bacsó tengely még most is jól muzsikálna bárhol és a TutiJuice is mindent lebíró akaratot biztosít nekik (de nekünk is), nem asszisztálni érkezünk hozzájuk és meg szeretnénk húzgálni az oroszlán bajszát.
Nagyon jó csapathoz látogatunk, 5 éve sikerült a bravúr 2-3-as győzelem ősszel Gesztelyben, viszont a visszavágón 8-at számoltak ránk tavasszal.
Isten lássa lelkem most is elfogadnám az őszi eredményt, a tavaszit persze kihagynám.
Nem lesz egyszerű, összeszedett, jó csapatatul van, akikhez igyekszünk felnőni és megnehezíteni a dolgukat.
Mindig szerettünk Gesztelybe menni, mindig szeretettel fogadtak minket és mi is mindig nagy tisztelettel álltunk feléjük, de ha itt az idő és harcolni kell, állunk elébe, mert gyáva népnek nincs hazája és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy váratlan eredményt produkáljunk. Hit, alázat, szerénység – ez a hármas kell ahhoz, hogy a végén emelt fővel hagyhassuk el a pályát. Egy klasszikus legendával zárom a gondolataimat:

“Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha!” – Simon Tibor

Hajrá Parasznya, hajrá Srácok!

– Hegedűs László – elnök