Csak a győzelem jöhet szóba

Következik a bajnokság tizenharmadik fordulója, csapatunk pedig idegenben játszik. Az ellenfél a tabellán tizenötödik Boldva KSE lesz.


B.A.Z.  MEGYEI II. ÉSZAK FELNŐTT 13. FORDULÓ
BOLDVA KSE (15.) – PARASZNYA SE (3.)
2022. 11. 05. 13:00
HELYSZÍN: BOLDVA SPORTPÁLYA

Hegedűs László: Idén feljutó egyesülethez látogatunk hétvégén, akik nem a megfelelő helyet foglalják el a tabellán, hisz Sípos Laci személyében olyan nagy csatákat megjárt vezetőjük van, aki biztos, hogy nem hagyja ezt szó nélkül és kicsavarja előbb vagy utóbb a társaságból a jobb eredményeket. Emlékszem én olyan edzőmeccsre ellenük, hogy igencsak fel kellett szívnunk magunkat, hogy eredményesek legyünk, mert egy megalkuvást nem tűrő, keménységért nem a szomszédba menő csapatról beszélünk, akiket még a fanatikus közönségük is rendre mind a hazai, mind az idegenbeli meccsekre elkísér és buzdít.
Óva intek mindenkit, hogy kézlegyintéssel intézzék el a boldvai csapatot, mert bár a tabella hátsó részében helyezkednek el és voltak sok gólos vereségeik, de ezek a papíron kötelező győzelmek a legnehezebbek és mint látszik, nekünk évről-évre ezekkel a meccsekkel szokott bajunk lenni.
Kellő tisztelettel és alázattal kell tekintenünk a meccsre, de a múlt heti botlásunkra és, hogy megmaradjon az esély tavaszra csakis a győzelem lehet a gyógyír. 
Ezek fényében készülünk a héten és, hogy hétvégén kiköszörüljük a csorbát és ismét győzelemmel örvendeztessük meg szurkolóinkat.

Hajrá fiúk, Hajrá Parasznya!