Dobogó vagy sem, ez itt a kérdés?

Következik a bajnokság huszonhetedik fordulója, csapatunk pedig idegenben játszik. Az ellenfél nem más, mint a tabellán második Aszaló gárdája.


B.A.Z.  MEGYEI II. ÉSZAK FELNŐTT 27. FORDULÓ
ASZALÓ SE (2.) – PARASZNYA SE (4.)
2023. 05. 20. 17:00
HELYSZÍN: ASZALÓI SPORTPÁLYA

Hegedűs László: A végső sikerre is esélyes Aszaló csapatához látogatunk szombaton, ahol szintén nem számítunk sétagaloppra, hisz ha csak a gólarányt nézzük és a góllövőket, magasan a két legeredményesebb csatárral rohamozzák soros ellenfeleik kapuját.
Nyögvenyelős győzelem múlt héten, tisztes helytállás reméljük szombaton!
Nincsenek nagy elvárások a hátralévő fordulókra, a bajnoki cím már eldőlt szerintünk, de a dobogó egy esetleges jó szerepléssel elérhetővé válik!
Néha szükségünk van mély pontokra az életben, hogy rájöjjünk mit kell tennünk, hogy ne lépjünk mégegyszer ugyanabba a folyóba.
Én személy szerint ilyenkor a számomra fontos emberek pozitív energiáiból merítek erőt, ezt javaslom mindenkinek, aki picit tanácstalan és hogy célja legyen mindig, hisz ha nincsenek célok, akkor folyamatosan küzdenünk kell magunkkal és ott nincs ellenfél csak Mi MAGUNK ellen, na az a legkegyetlenebb, hogy ne veszítsd el a motivációd!
A mi célunk pedig az, hogy becsülettel befejezzük a bajnokságot és ha tudunk, érjünk oda a dobogóra, ha már idén is csak az ígéretek maradtak.
Hajrá Parasznya!