Dobogó vagy sem, ez itt a kérdés!

Következik a huszonkilencedik forduló a megyei másodosztályban. A Parasznya SE csapata a tabella harmadik helyén álló Szirmabesenyőt látja vendégül hazai pályán. 


B.A.Z.  MEGYEI II. ÉSZAK FELNŐTT 29. FORDULÓ
PARASZNYA SE (4.) – SZIRMABESENYŐI SK (3.)
2022. 06. 04. 17:00
HELYSZÍN: PARASZNYAI SPORTPÁLYA

Azt mondják, hogy a görög mitológia szerint az embereket 4 kézzel, 4 lábbal és kétarcú fejjel teremtették, de Zeusz tartva az erejüktől szétválasztotta őket, ezzel arra ítélve őket, hogy életük hátralévő részében a másik felüket a lelkük párját keressék.
Hát az igazat megvallva most jól jönne pár ilyen játékos, na nem az aki a lelki párját keresi (azokból van egy rakat, kb az egész szezonban azt keresték páran), hanem a négy lábú változata, hisz a dobogó szempontjából sorsdöntő mérkőzés előtt állunk és mindenféleképpen győznünk kell a hátralévő két fordulóban.
Mi lenne a jó hétvégén? Mi lenne a jó taktika? Milyen a jó foci egyáltalán számunkra?
Állítólag egyszerű (mondják az okosak) csak mi bonyolítjuk túl. Ezekre a válaszokat mint mindig most is a Mester fogja megadni és remélem tanulva az őszi mérkőzésből, a válaszok csattanósra fognak sikeredni.
Aki hétvégén ellátogat a mérkőzésre, legyen bárhol, a korlát mellett, a kapu mögött ,a büfékocsinál vagy a füvön, játékosként mindenkinek a klubbért kell küzdenie és majd a végén mindenki kinyilváníthatja a véleményét a saját vérmérséklete szerint. Mindannyiunknak ugyanaz a célja, nincs más: győzni kell és akkor meg lehet a dobogó, a fiúk képesek megoldani a feladatot, de ehhez biztos lesz pár keresetlen szava a vendég csapatnak is.
A szezon előtt hittünk abban, hogy egy erős, jól összeállított keretünk van és tessék, a szezon végére 12 embert cseréltünk és még az öregapámat is harcba kellett hívni egyszer-egyszer. Képesnek tartottuk a keretet a jó eredményekre, de ember tervez….
Egy biztos, szombaton ettől több kell, extrát kell nyújtani mindenkinek és jönni fog a siker, mert jönnie kell!
Hajrá fiúk, Hajrá Parasznya!

– Hegedűs László, elnök