Döntetlen a Bánhorváti ellen

A bajnokság 26. fordulójában a Bánhorváti ellen lépett pályára a Parasznya SE.


Parasznya SE – Bánhorváti 2-2 (0-0)
BAZ vármegyei I. osztály Felnőtt 26. forduló
Gólszerzők: Djubók, Demkó
Helyszín: Varbó

 

Nézzük csak a jó oldalát, nem kaptunk ki és így is pontot hoztunk a közvetlen riválisunkon. Mit lehet ilyenkor mondani…az egyik szemem sír mert, 10 perc alatt lerendeztük magunkat és döntetlenre adtunk egy megnyert meccset, a másik meg nevet, mert még így is közelebb kúsztunk a tabellán a Vasúthoz.

Erőn felül teljesít a csapat a szezonban az nem is kérdés, bravúrt bravúrra halmoz és versenyben van a dobogóért még mindig de…és szándékosan nem fejezem be a mondatot mert most nem annak van itt az ideje, hogy üssem a csapatom de aki ismer ajnározni sem fogom, mert ugye ha a heti munkát összességében figyelem és a hétvégi eredményre ránézek, akkor az hűen tükrözi a  heti befektetett munkát.

Szoktam mondani, hogy profi amatőrök vagyunk, mert éppen most kellene még egy picit öszpontosítani, rátenni egy lapáttal nem pedig elkényelmesedni mert igen rosszul fog kinézni a tabella 4 forduló múlva, ha így összeesünk a hajrákban. Ennek már volt előjele a Hidasnémeti ellen is, csak ott megtették azt a szívességet a hazaiak, hogy nem rúgták be a helyzetet a végén!

Nem szeretnék álszent lenni, óriási teljesítmény, amit leraktak az asztalra a fiúk, de jócskán van bennem hiányérzet és bennük is szerintem.

A hozzáállással nem volt probléma, de hetek óta a helyzetkihasználásunk katasztrofális és ennek is tudom be többek között, hogy nem tudják a játékosok magukból a legjobbat kihozni.

Benne van egy komoly eredmény a csapatban idén, de nem így és ha ez a tendencia folytatódik, akkor a 10-12. helyen fogja találni magát a csapat június elejére.

Sok fiatal játékosunk érettségi előtt áll, ez nekik mérföldkő az életükben, sok lehetőség vár még rájuk az életben és a sportban egyaránt, éppen ezért fontos, hogy amit csinálunk azt jól csináljuk, ne immel-ámmal mert ilyen az élet.

Kemény 4 mérkőzés vár még ránk és most még mindenkitől egy picit több kell ahhoz, hogy a fennállásunk legjobb eredményével fejezzük be a szezont, vagy esetleg, ha az égiek is úgy akarják és eleget teszünk érte, fel tudjuk tenni az i-re a pontot és mehetünk el a nyári szünetre feltöltődni.

Hosszú, rögös úton járunk, de még nincs itt az út vége és a legszebb pillanatok még előttünk állnak, dehogy kiélvezni ki tudjuk-e az csakis a srácokon múlik már.

Hajrá Parasznya!

Hegedűs László – elnök

Fotó: Kovács Donát