Előre a győzelemért

Következik a bajnokság tizennegyedik fordulója, csapatunk pedig hazai pályán játszik. Az ellenfél a tabellán tizedik Sajóvámos gárdája lesz.


B.A.Z.  MEGYEI II. ÉSZAK FELNŐTT 14. FORDULÓ
PARASZNYA SE (3.) – SAJÓVÁMOS SKE (10.)
2022. 11. 12. 13:00
HELYSZÍN: PARASZNYA SPORTPÁLYA

Hegedűs László: Ha szombat akkor meccsnap és megint egy jó kis ‘sörmeccsnek’ nem nevezhető összecsapás elé nézünk. Kiemelten fontos két mérkőzés van még hátra, hisz ahogy látszik a 12 lejátszott meccs után szinte semmi sem dőlt el, fej-fej mellett a csapatok, igencsak kiegyenlítettek az erőviszonyok.

Sajnos nem csak a jó szereplésről tudok beszámolni, hanem az árnyoldalakról is, hiszen fogni kell a ‘gyeplőt’ mert hiába a jó szereplés a fejekben nem minden esetben van minden a helyén és, hogy megmaradjon az egyensúly olykor-olykor nehéz döntéseket is meg kell hoznunk. Jelen esetben nem vártuk meg az őszi szezon végét, két játékosunkat is felmentett a Mester az edzések és mérkőzések látogatása alól, ők a télen szabadon igazolhatóak ,további sok sikert nekik a jövőben, köszönjük a csapatért tett szolgálataikat.

Sokszor elmondtam már,most is csak ismételni tudom magam nincs szükségünk ‘öntudatra’ ébredt, megmondó emberekre, játékosokra, akik azt hiszik, hogy a tabellán elfoglalt helyezés feljogosítja őket, hogy olyan véleményt formáljanak és viselkedést tanúsítsanak amit tűzzel-vassal írtok a környezetemből és az öltözőből.

Nálunk még mindig az edző a főnök az öltözőben, minden más területen én és aki nem üti meg sem játékban sem pedig emberileg az általunk támasztott minimumot, azoktól bármennyire is nehéz, bizony elbúcsúzunk. Nem ez lesz az utolsó változás a téli pihenőig van még ‘jelentkező’ nem is egy, de remélem nem kell ezzel foglalkoznunk még legalább két meccs erejéig. Biztos, hogy fogunk 3-4 posztra igazolni mert ez a keret még rászorul az erősítésre, de az irány jó, nyerő típusú játékosokra van szükségünk akik a munkától sem riadnak vissza.

Évek óta együtt játszó, mondhatom baráti társasággal találkozunk hétvégén, és bár sok gólt kaptak, de legalább annyit is lőttek, így ismét nem számítunk sétagaloppra ,de jobb csapatunk van és remélem a pályán ezt a fiúk be is fogják bizonyítani és nem adunk 1-2 gólos előnyt a rutinos vendégeknek, mert bizony az végzetesnek is bizonyulhat.

A futballban, csakúgy mint az életben a kihívásokra megoldásokat kell találnunk és a lehető legjobb módon kell kezelnünk őket. Most nekünk is sorra jönnek a kihívások minden téren és ahhoz, hogy felemelt fejjel tudjunk egymás szemébe nézni, most mindenkinek a kijelölt utat kell járnia, nem az általa jónak véltet és nem utolsó sorban csapatban gondolkodnia.

Hajrá fiúk, Hajrá Parasznya!