Győzelem Sárospatakon!

A bajnokság 27. fordulójában a Sárospatak ellen lépett pályára a Parasznya SE.


Sárospataki Torna Club – Parasznya SE 1-4 (1-1)
BAZ vármegyei I. osztály Felnőtt 27. forduló
Gólszerzők: Demkó 3, Juhász
Helyszín: Sárospatak

 

Köszönettel tartozom minden játékosomnak az alázatukért, elkötelezettségükért és hozzáállásukért!

Ismét hátrányból kellett fociznunk és felállnunk, de a fiúk keményen dolgoztak, aminek meg is lett az eredménye, hisz hiába voltak hibáink, ezek nem bizonyultak végzetesnek. Mindenki odatette magát, győzelemmel szerettük volna abszolválni a meccset.

Senki sem gondolta volna, hogy ilyen stabil szezonunk lesz és nem a bennmaradásért fogunk küzdeni. Komoly kihívást teljesítettünk és most ilyenkor az ünneplésnek van itt az ideje.

Az eredmény ellenére is azt mondom, kemény ellenfél volt a Sárospatak, de mi jobban akartuk a sikert és hát Demkó Balázs végre megtalálta a góllövő cipőjét vagy fejét.

Egy hét múlva a dobogóért folytatott harc talán legfontosabb mérkőzése vár ránk és hát örülnénk a 3. helynek, de jelen pillanatban ennek nincs realitása, hisz megint lapok miatti hiányzókkal, egyéb okok miatt távolmaradókkal is számolnunk kell a hátralévő fordulókban. Nehéz a helyzetünk, de csak azok nyerhetnek akik nem félnek a kihívásoktól és hát mi vagyunk a Parasznya, küzdeni fogunk amíg van esély a győzelemre, megyünk előre, nem ijedünk meg a lehetőségektől.

A fejlődés számunkra mindig fontosabb, minthogy bármilyen helyen is végezzen a csapat, de ha ez a fejlődés eredményességgel is párosul, úgy had jöjjön, mi tárt karokkal várjuk.

Tegnap az ég és a csapat is a legszebb formáját mutatta, az ég tengerkék volt, a csapat pedig legyőzhetetlen, mi pedig álmodjuk tovább a történetünket közösen és nem nagyon szeretnénk ebből egy Vasutas csókkal ébredni jövő héten, mert nekünk még büszkévé és boldoggá kell tennünk az értünk szurkolókat.

Hajrá Parasznya!

Hegedűs László – elnök

Fotó: Kovács Donát