Harcoltunk, de ezért most nem járt pont

A bajnokság 29. fordulójában a Tállya RSE ellen lépett pályára a Parasznya SE.


Tállya RSE – Parasznya SE 4-3 (3-1)
BAZ vármegyei I. osztály Felnőtt 29. forduló
Gólszerzők: Lekli 2, Djubók
Helyszín: Tállya

 

Testközelből tapasztaltuk meg a sors igazságtalanságát, sajnálom a fiúkat, nem érdemeltünk vereséget. Túl nagy előnyt adtunk az első félidőben aminek meg is lett a böjtje…

Egy mérkőzés van vissza és nagyon furcsa azt mondani és persze ezt senki sem szeretné hallani (legalábbis sokan nem), hogy ha legalább 1 pontot szerzünk az utolsó fordulóban akkor a szezon 4 legjobb csapata vagyunk! Mi ez ha nem fejlődés? Ez nagyon jó érzéssel tölt el, bár egy pár álmatlan éjszakába került míg elfogadtam, hogy nem lehetünk a megye legjobbjai vagy dobogósa, de ez igen jó alap a jövőre nézve!

Viccet félretéve csak magunkat okolhatjuk, hogy nem tudtunk érmes helyen végezni idén, hisz saját kezünkben volt a sorsunk, de megmérettetünk és könnyűnek bizonyultunk a hajrában.

70 perc emberhátrány, 2 gólos hátrányból jöttünk vissza a meccsbe, 11-est hibáztunk, 1 méterről kapusba, kapu mellé lőttünk, volt itt minden, én reggelig tudtam volna nézni a mérkőzést olyan jól szórakoztam. Sajnos ezen a szinten nem lehet így kezdeni egy mérkőzést és ilyen könnyű gólokat adni az ellenfélnek, pláne nem egy kiállítással megspékelve.

Mindezek ellenére is azt mondom óriási szíve van ezeknek a srácoknak, szenzációs hozzáállással párosulva és lehet ezért van 45 pontunk most.

Hétvégén vége a szezonnak és mi sport emberekhez méltóan a legjobbat szeretnénk kihozni az idényből, magunkból, de bárhogy is alakul, már most a legsikeresebb szezont produkálta a csapat az egyesület fennállása óta!

Amit kerestünk az idén azt úgy gondolom megtaláltuk, megtaláltuk egymást, ezáltal a biztonságot, az otthonunkat és a teljesítményünkkel  mások tiszteletét is kivívtuk ha néhány embernek ez nehezére is esett.

Nehezen indultunk, olykor-olykor nem stimmelt semmi, pörkölt szaft szagú volt a hajunk vagy foltos volt a gatyánk, de mindig ott voltunk egymásnak mikor szembe jött a valóság és mindig volt valaki aki megfogta a kezünk  és megpróbáltuk közösen minden helyzetből a lehető legjobbat kihozni. Büszke vagyok a srácokra hisz 8 hazai és 22! idegenbeli mérkőzés mellett szállították ezt a figyelemreméltó eredményt.

Egy jó vezető mindig 3 lépéssel előrébb jár riválisainál és tudja mennyire fontos a tervezés, de még a legjobb tervek sem élik mindig túl az első találkozást, az első megmérettetést!

Mi idén túléltük, sőt…van néhány nagy és fontos dolog amin dolgozunk és ezek adnak nekünk erőt a mindennapokban.

Sokmindent kaptunk ettől a szezontól, izgalmas kihívásokat, sok nehéz és boldog pillanatot, néha elégedetlenséget, néha önbizalmat, de legfőképp egy CSAPATOT amire büszkék lehetünk és vagyunk is!

Hajrá Parasznya!

Hegedűs László – elnök

Fotó: Kovács Donát