Idegenben zárjuk az évet

Következik a bajnokság tizenötödik fordulója, csapatunk pedig idegenben lép pályára. Az ellenfél a tabellán tizenharmadik Szikszó gárdája lesz. 


B.A.Z.  MEGYEI II. ÉSZAK FELNŐTT 15. FORDULÓ
SZIKSZÓ FC (13.) – PARASZNYA SE (3.)
2022. 11. 19. 13:00
HELYSZÍN: SZIKSZÓ VÁROSI SPORTPÁLYA

Hegedűs László: Lehet szép a táj félúton, de mi nem ezért indultunk útnak, nekünk idén is céljaink vannak és nem örülnék ha félúton leállna a ‘kocsi’ vagy a ‘vonat’ mert mi nem félútig akarunk jutni, hanem az út végére, hisz elindulni valahová csak akkor van értelme ha célba is érsz.
A Szikszó csapata a következő leküzdendő feladat és egyben az utolsó is idén. Most is mint az ősz minden meccsén csakis győzelemre játszunk, győztes mentalitással kell pályára lépnie mindenkinek, hisz ha a csillagok állása is kedvezően alakul igencsak megkavarodik a tabella első harmada az utolsó forduló után. Jól dolgozott a csapat az ősszel a nehézségeinket kivéve is és ez látszik a tabellán.
Többé-kevésbé felkészültünk becsülettel az ellenfeleinkből, tudtuk mik az erősségeik, mik a gyengéik, megoldhatatlan problémát nem is nagyon okoztak nekünk, de ahogy a Mester mondaná a ‘szerencse faktort nem tudod edzeni’ és két meccsen sajnos ez ült is.
Nem volt könnyű út, a tavasz talán még nehezebb lesz, de mi mindig feltétel nélkül a fiúk mögött álltunk és fogunk is míg mindenki teszi a dolgát becsülettel. Győzni megyünk Szikszóra, ahol a csapat mellett az időjárással és a pályával is meg kell majd küzdenünk.
Papíron kevesebb kvalitással rendelkező játékosokkal bíró csapat a szikszói, de nehéz mérkőzésre számítunk és fontos lesz hogyan tudunk sáfárkodni az adódó lehetőségekkel.
Az i-re fel lehet tenni a pontot a srácoknak szombaton, reméljük mindenki felszívja magát még erre az egy meccsre, rajtunk, csapat mellett dolgozókon biztos nem fog múlni.
Előre a győzelemért!

Hajrá fiúk, Hajrá Parasznya!