Ilyen nincs és mégis van!

A bajnokság 27. fordulójában Aszalóra látogattak Bodnár mester tanítványai. Az eredmény 3-4 ide, így továbbra is harcban állunk a dobogóért!

Aszaló SE– Parasznya SE 3-4 (2-2)
Gólszerző: Demkó 2, Nagy, Mészáros
B.A.Z. megyei II. Észak Felnőtt 27. forduló
Helyszín: Aszaló.

“Ilyen nincs és mégis van”, vagy  “végy egy jó kapust”, vagy “nagy skalp a rangadón”!
Ilyen és ehhez hasonló közhelyeket puffogtathatnánk a tegnapi mérkőzésre, de azt tegyék meg mások, én meg csak szimplán megemelem a kalapom a csapat előtt ma is.
Az egy dolog, hogy a taktika ült amit a Mester kitalált, de a mérkőzés elején csak kapkodtam a fejem mi lesz ebből (harmadik perc 1-0 oda) sok-kevés vagy mi, de a srácok nem így gondolták, hanem úgy, hogy egy jó erőkből álló Aszalót úgy vertek meg, hogy szebbnél szebb gólokat szereztek. Kovács parádés a kapuban, Demkó gólok elől és közben mindenki tette a dolgát, kifogásokat nem keresve, (mondjuk ránk sosem volt ez jellemző mert az a gyengeség jele) és azokra a srácokra akik hetek óta 11-12-en menetelnek a mészárszékre 0 forintért! Valahogy mindig jól jövünk ki belőle!
Nincsenek sztárok, nincsen egó amit a csapat elé helyeznek, csak izzadtságszag, verejték, harc és EREDMÉNY!
A hullámhegyek nagyon magasak, a hullámvölgyek nagyon mélyek és mi most meglovagoltuk a hullámhegyeket!
Biztos voltak hibák, biztos szerencsénk is volt, de ma vissza kaptunk valamit a futballtól azért, mert tettünk érte és nem azt vártuk, hogy a süt galamb a szánkba repüljön.
Ha csak a célra koncentrálunk határ a csillagos ég, ha csapatként funkcionálunk határ a csillagos ég, ha betartjuk amit a Mester kitalál ilyen eredményekre is képes tartalékos csapatunk! Tartalékos? dehogy is, akkor voltunk azok, mikor azt hittük a bab is hús és alanyi jogon jár a három pont. Tenni nem kell érte és az arcunknál a szánk volt csak nagyobb, nem a játéktudásunk!
Nagy skalp, nagy győzelem és most már realitás a dobogó amit ez a 12 ember meg is érdemelne!
Meg kell mondjam őszintén picit kiszerettem mostanság a labdarúgásból, de hát mikor az esélytelenek nyugalmával készülsz hétről-hétre ez lehet természetes folyamat is.
Kellenek ezek a győzelmek, kellenek a károgóknak, kellenek a szurkolóknak, kellenek a játékosoknak, nekünk a lelkünknek, hogy picit elhiggyük, hogy van citrom ízű banán, hogy a Dallas Boby nélkül semmit sem ér és hogy végy egy jó kapust ebben az osztályban mert az már fél siker. Azt meg már nem is kell külön bizonygatnunk, hogy mire jó a CrossFit mikor egy életművész műveli, ha másra nem, bombagólokat rúgni…
Mindent elveszítettünk 4 hete, reményt, bajnoki címet, sztárokat és most vért kell izzadnunk, hogy visszaszerezzünk mindent, minden sokkal nehezebb, most de nyertünk valamit CSAPATOT és bárhol végzünk is idén egy valami biztos rájuk bármikor számíthatunk!
Gratulálunk srácok, nagy győzelem, köszönöm nektek ezt a délutánt!
Hajrá Parasznya,Hajrá Srácok!

Hegedűs László – elnök