Indul a felkészülés

A Parasznya SE gárdája is megkezdi a felkészülést a 2022/2023-as szezonra. Ennek apropóján nyilatkozott weboldalunknak az egyesület elnöke, Hegedűs László.


A mostani, és mindenkori siker zálogával, Zsezse mesterrel megkezdi a felkészülést a héten csapatunk, de azt még nem tudjuk melyik csoportban versenyzünk idén, hisz az elmúlt szezonokat rendre létszámhiányosan befejező és a mérkőzéseket sorozatosan szankciók nélkül lemondó csapatok miatt kértük a szövetséget (vállalva a plussz utazási költségeket), hogy másik csoportba tegyenek át minket. Az látszik, hogy a rengeteg elmaradt mérkőzés jelentősen befolyásolta a végeredmény kialakulását és nem feltétlen a pályán elért eredmények formálták a tabellát. Eddig még nem kaptunk semmilyen választ, kíváncsian várjuk a folytatást.
A csapattal kapcsolatosan (megtartva jó vagy rossz szokásunkat) jelentős változások várhatóak a keretben, hisz lesznek olyan távozók is akik fájni fognak a, de lesznek az érkezők között olyanok akik jelentős erősítést fognak jelenteni. Sokan úgy gondolom hajlamosak kézlegyintéssel elintézni a megyei II. osztály küzdelmeit, nekik üzenném, hogy nem kéne, hisz ez az az osztály az, ahol a fiúknak szezonról-szezonra óriási ,ellenszélben’ az éppen aktuális ,kedvenc’csapattal kell felvenni a versenyt (idén is lesz ilyen) és jó lenne ha már komolyan vennék az itt szereplő egyesületeket minden fórumon. Nem gondolom, hogy mi lennénk idén a legjobb csapat, de vágyunk rá és a fiúk tenni is fognak érte és nem leszünk csalódottak ha a pályán egyenlő feltételek mellett a végén csak a gratuláció marad!
Visszatérve a csapatra teljes mértékben azt a vonalat képviseljük amit eddig, csak sokkal markánsabban belenyúlunk dolgokba .Az eddigieknél szabadabb kezet kap a szakmai stáb, hisz számon kérni úgy nem tudok, ha nincs mozgásterük és kézi irányítással működünk! Vannak dolgok amikből nem engedek a jelenlegi helyzetben, a negatív dolgokért éppúgy vállalniuk kell a felelősséget mint a pozitívokért mindenkinek. Ez az út nem mindig lesz kikövezve sikerrel, de az elmúlt szezonok vegetatív időszakából elég volt, esélyt kell adnunk ennek az iránynak.
Magasabban jegyzett csapatokkal mérkőzünk meg a felkészülési időszakban, hétvégén már a Bánhorváti sportbarátaink vendégszeretetét élvezhetjük, ahol az új játékosok már megmutathatják mit is érnek és, hogy valós erősítést jelenthetnek az előttünk álló szezonban. Szándékosan küldjük hétről-hétre ,vágóhídra’ a fiúkat, hisz ilyen kaliberű ellenfelek nincsenek a II.osztályban és testközelből tapasztalhatják, hová is kellene eljutnunk, milyen teljesítményre lenne szükség a jobb és jobb eredmény elérésére.
Minden csapat életében vannak sikeresebb és kevésbé sikeres időszakok, szezonok, de úgy gondolom tudunk mi ennél jobb eredményeket is produkálni, csak tenni kell érte mindenkinek: játékosnak, edzőnek, vezetőnek, hogy ne az állóvízben lubickoljnunk, hanem a dicsőségben fürdőzzünk idén, hiszen sokan el sem hiszik, hogy egy kudarc után milyen sikereket lehet elérni, ha újra és újra neki vágunk meghódítani a kitűzött célt. Ha elérjük, akkor még az is lehet, hogy meg tudjuk állítani az időt, hogy minél tovább élvezhessük a pillanatot!
Idén sem adjuk olcsón a bőrünket az ígérhetem, tudjuk, hogy csak közösen, együtt tudunk alkotni és mindenkit legyőzni!
Hajrá Fiúk,Hajrá Parasznya!