Itthon fogadjuk a Boldvát

Következik a bajnokság huszonnyolcadik fordulója, csapatunk pedig hazai pályán játszik. Az ellenfél nem más, mint a tabellán jelenleg tizennegyedik Boldva gárdája.


B.A.Z.  MEGYEI II. ÉSZAK FELNŐTT 28. FORDULÓ
PARASZNYA SE (3.) – BOLDVA KSE (14.)
2023. 05. 27. 17:00
HELYSZÍN: PARASZNYA SPORTPÁLYA

Hegedűs László: Szombaton az újonc Boldva csapata látogat hozzánk, akikkel kapcsolatban -bár a mezőny hátsó felében tanyáznak- élénken él bennünk az őszi mérkőzés első félideje, mikor momentumunk nem volt és ha pontosabbak a kapunk előtt igencsak kínos második félidő elé néztünk volna!
Nos Sípos Laci fiai most sem tisztelgő látogatásra jönnek, -Lacit ismerve nem is lepődünk meg rajta- hanem, hogy borsot törjenek az orrunk alá!
Egyre több az elmúlt időkben mellőzött játékos jut főszerephez a szezon vége felé és meg kell mondjam nem gördülékeny a játékunk és nem is szemet gyönyörködtető néha-néha, de mindenképpen eredményes és fegyelmezett.
Most sincs más cél, csakis a győzelem, hisz hetek óta nem játszottunk itthon és már hiányzik is az a rengeteg vakondtúrás az alapvonal környékén!
Felemás érzéseim vannak a szezonnal kapcsolatban, főleg így annak tudatában, hogy elvileg 6 pontos meccseken buktuk el a bajnokságot, nem a rangadókon. Ez picit fáj és fájni is fog biztos egy ideig, de minden szép emléket magunkkal viszünk erre a 3 mérkőzésre, amiből erőt tudunk meríteni még és ha a legfelső fokra nem is, de az alatta lévő bármelyikén ott kell legyünk, mert a srácok az elmúlt hetek teljesítménye alapján megérdemlik azt!
Hajrá Parasznya Hajrá Srácok!