Két vállra fektettük az Emődöt

A bajnokság nyolcadik fordulójában a SunPro Emődi ÁIDSE volt felnőtt gárdánk ellenfele. Már a félidőben háromgólos előnnyel fordultunk, a második negyvenöt percben pedig 1-1 találat született, ennek eredménye az 1-4-es győzelem. 

SunPro Emődi ÁIDSE – Parasznya SE 1-4 (0-3)
BAZ vármegyei I. osztály Felnőtt 8. forduló
Gólszerzők: Demkó 2, Hankó, Asztalos
Helyszín: Emőd

Nagy igazság és én már 2 hete így érzek, csak akkor tudod élvezni ezt a ‘kávéházat’, ha sikeres a csapat és jól teljesítesz a bajnokságban. Egy győzelem mindig jót tesz a hangulatnak, az önbizalomnak és persze plusz energiákat szabadít fel a srácokban ami jól is jöhet a hétközi edzéseken.
Mondhatnám befogtuk a Passzát szelet a vitorlánkba az elmúlt hetekben, de most kell szerénynek maradni, mert volt már ez fordítva is.
Küzdöttek, harcoltak a fiúk ma is becsülettel és hát a győzelem értékét növeli, hogy az Emőd egy jó csapat, akik 2 éve is már az első osztályban pallérozódtak és most is sok csapatnak meg fog gyűlni a baja velük.
Helyén kezeljük ezt a sikert is, ugyanúgy mint a kudarcokat, hisz továbbra is azt mondom hosszú még a szezon és nekünk minél több pontot kell szereznünk ahhoz, hogy nyugodtan menjünk pihenőre.
Egyben van most a társaság, mentálisan is erős teljesítményre vagyunk képesek. A hit bennünk van és ha ilyen keményen dolgoznak a fiúk mint a mai meccsen, akkor a nehéz pillanatokon is képesek leszünk átlendülni.
1973-at írtak mikor Elvis Presley koncertjét műholdon keresztűl 2 milliárd ember nézte a tévében, nézte, hogy nyomja a rock’n rollt, de hogy nyomta édes istenem, de abban az évben nyerte a Keresztapa az Oscar díjat is. (minden idők legjobb mozija) és már a futball akkor is legnépszerűbb sportág volt, de mit nekünk Elvis Presley meg Keresztapa, mikor kis csapatunk pályára lép hétről-hétre és mi a korlát mellett rántotthúst majszolgatva buzdítjuk őket, mert ők a mi fiaink és mert megérdemlik!
Bravó srácok ez férfimunka volt ismét, Hajrá Parasznya, Hajrá Pittypalaty-völgy!

Hegedűs László – elnök

Fotó: Kovács Donát