Kiütéses vereség Gesztelyen

A bajnokság kilencedik fordulójában a Gesztely volt felnőtt gárdánk ellenfele. Az előző heti magabiztos győzelem után most fordult a kocka, hiszen ötgólos vereséget szenvedett a Parasznya SE.

Gesztely FC Sport-Bau – Parasznya SE 5-0 (2-0)
BAZ vármegyei I. osztály Felnőtt 9. forduló
Helyszín: Gesztely

Nincs mit szépíteni, múlt héten minden sült, most pedig esélyünk sem volt.
Nem érheti rossz szó sem a srácokat, nem volt egy súlycsoportban a két csapat, sajnos így csak a gratuláció maradt gesztelyi sportbarátainknak részünkről.
Hajtós, jó iramú mérkőzést játszottunk, ahol csak asszisztáltunk a hazai fiesztához. Ilyen arányban is teljesen megérdemelt a hazai győzelem. A mérleget tekintve 5-0, 4-0-ás vereség, 5-1, 4-1-es győzelem, most megint 5-0-ás vereség – rossz a sorminta, de nincs idő búslakodni, jön a következő hazai mérkőzés és most már arra kell koncentrálnunk.
Nem hittem, hogy az emberelőnyből mi jövünk ki rosszul, de úgy látszik minket zavart meg jobban nem a hazaiakat, de hát sokáig nem kellett várni, hogy a bíró kompenzáljon.
Sérülés, kiállítás, lapok semmi extra csak a szokásos, már rosszul is érezném magam ha nem kéne 10-20.000ft fizetnem minden héten a szövetség kasszájába.
Fel a fejeket, jövő héten javítunk hazai pályán, hisz ez már csak történelem, ha keserédes is, de történelem.

Hegedűs László – elnök

Fotó: Kovács Donát