Következik a Hidasnémeti itthon

Következik a tizedik forduló a megyei első osztályban. A Parasznya SE hazai pályán fogadja a Hidasnémeti VSC felnőtt csapatát.


B.A.Z.  VÁRMEGYEI I. OSZTÁLY 10. FORDULÓ
PARASZNYA SE – HIDASNÉMETI VSC
2023. 10. 14. 14:30
HELYSZÍN: PARASZNYAI SPORTPÁLYA

Nagy pofonnak voltunk kis gazdái ismét a szezonban, nem először, de remélem utoljára. Nem tudtunk felnőni a feladathoz amit még egyes játékosok fegyelmezetlensége csak fokozott és így esélyünk sem volt zárkózni a hazaiakhoz.
Előre megjósolhatatlan hogyan fog kinézni a tabella november végén, 3-4 csapat megy a dobogóért a többiek meg majd püfölik egymást körbe. Két-három győzelemmel már közel a dobogó, de ugyanennyi vereséggel egyből kiesőzónába találhatja magát a csapat ha nem figyel.
Arra kell törekednünk a hátralévő fordulókban, hogy stabil formát tudjunk mutatni és gyűjtögessük a pontokat – ne ilyen hullámzót hisz ezzel a teljesítménnyel az átszállójegyünk szinte biztosra vehető.
Nem vagyunk a legjobb állapotban, de a futball csapatsport és együtt kell kilábalnunk a hullámvölgyből és ha a csapat együtt működik az egyén is magasabb szintet érhet el.
A Hidasnémeti ellen is azért fogunk játszani, hogy nyerjünk, azért, hogy visszaszerezzük az élvezetet, megtaláljuk ismét az örömöt a játékunkban.
Sokan kérdezik váltunk-e a kapuban, de mindig azt mondom ez az edző dolga, sosem szólok bele az összeállításba mindig az a legjobb csapat aki éppen akkor pályára lép.
Egy biztos a kieséstől való rettegést tűzzel-vassal írtjuk a fejekből, hisz ha ettől félünk az rossz döntések sorozatát eredményezheti.
Úgy gondolom a sportban nagyon erős a mentális rész és mi most ebben nagyon rosszul állunk, a stáb dolga ezen dolgozni, hogy akár hétvégén ismét azt a győztes mentalitást lássuk a fiúkon mint 2-3 hete!
Nincs mese győzni kell és ezért mindent meg is fogunk tenni szombaton!

Hajrá Parasznya, hajrá Srácok!

– Hegedűs László – elnök