Következő ellenfél az Edelény

Következik a tizenötödik forduló a megyei első osztályban. A Parasznya SE idegenbe utazik, az ellenfél pedig az Edelény-Borsodszer gárdája lesz. 


B.A.Z.  VÁRMEGYEI I. OSZTÁLY 15. FORDULÓ
EDELÉNY-BORSODSZER – PARASZNYA SE
2023. 11. 18. 13:00
HELYSZÍN: EDELÉNY VÁROSI SPORTTELEP

Ismét egy olyan mérkőzés következik, amely osztályokon átívelő versengés és bár az Edelény bajnokként jutott fel az első osztályba, de az elmúlt szezonban a pályán nem tudtak minket megverni, bármennyire is viharvert csapattal álltunk fel.
Bajnokként feljutni mindig tiszteletet parancsoló státusz és az Edelény csapatára ez hatványozottan igaz, hisz ne felejtsük el, hogy számtalan bajnoki cím, megannyi nagy győzelem részesei. A tavalyi évben mikor kiestek a II.osztályba, ellentmondást nem tűrő teljesítménnyel csont nélkül jutottak vissza oda, ahová az elmúlt évtizedek eredményei predesztinálják a csapatot.
Na de beszéljünk a mi fiainkról picit, mert bár közeleg az őszi szezon vége, de úgy gondolom, hogy még mindig éhesek a sikerre és alig várják, hogy ismét tétmérkőzésen bizonyítsanak.
A Tállya elleni mérkőzés eredménye miatt picit csalódott vagyok, de a mutatott játék miatt, ahol a 90. percig becsülettel dolgozott a csapat, ezért nem lehet keserű a szám íze.
Egészséges önbizalommal érkezünk Edelénybe és hiába alkotják rutinos, labda biztos, jó játékosok majd a hazai csapatot, a saját játékunkat szeretnénk játszani és pontot, pontokat rabolni, mert az látszik mekkora értéke van egyetlen egy pontnak is idén.
Mindenek ellenére még mindig a biztos bennmaradás a cél és az, hogy minél jobban eltüntessük a különbségeket a saját és az osztály többi csapata között.
Türelemre, időre van szükségünk és azt is tudjuk, hogy vannak megoldandó problémáink, de éppen ezért hoztuk a csapathoz Kovács Pétert.
A nagy csapatokra az a jellemző, hogy a legfontosabb pillanatokban mutatják meg a kvalitásukat és bár mi még messze vagyunk a nagy csapatoktól, de ez most egy ilyen mérkőzés lesz, mennünk kell előre, nem szabad megijednünk senkitől és bár a hegytetőn mindig erősebben fúj a szél, de van nálunk szőlőzsír amivel kenegetjük majd magunkat!
Mi készen állunk! Hajrá Parasznya, hajrá Srácok!

– Hegedűs László – elnök