“Közel a Konferencia Liga?”

A bajnokság tizenötödik fordulójában idegenben látogatott a Parasznya SE gárdája. Egy frenetikus ütközeten szereztük meg egy utolsó pillanatos góllal a három pontot!

Edelény-Borsodszer – Parasznya SE 1-2 (0-1)
BAZ vármegyei I. osztály Felnőtt 15. forduló
Gólszerző: Hankó, Roha
Helyszín: Edelény

A győzelem olyan mint a drog, ha veszítünk nem kapjuk meg azt az adrenalint ami táplálja a tüzet ami bennünk ég, de ha nyerünk az visz minket az utunkon előre és táplálja az önbizalmat, a hitet, hogy merj nagyot álmodni mert most már nem lehet kézlegyintéssel elintézni minket.
Nagy győzelem ez számunkra ismét, hisz bárhol foglaljon is helyet a hazai csapat a tabellán, Edelényben nyerni mindig nagy dolog és jó érzés.
Nyíltsisakos mérkőzés, mindkét csapat a győzelemre játszott, mentek becsülettel a 90. percig a srácok aminek meg is lett az eredménye, ha néha a szerencsével sem álltunk hadilábon.
Ezek a sikerek arra késztetnek minket, hogy az eddigieknél is keményebben dolgozzunk, próbáljunk szintet lépni és maradandót alkotni idén.
Mindig mondom a srácoknak ’ha félünk a vereségtől biztos, hogy ki fogunk kapni mert bevonzzuk magunknak, de ha egészséges önbizalommal játszunk és mentálisan is elég erősek vagyunk, ilyen szép győzelmeknek tudunk örülni.
Jól kezdtük a mérkőzést, vezetni is tudtunk, de a hazai kontrákban rendre benne volt a veszély, ami góllá is érett a második félidő elején.
Éretten játszottunk egy harcos, erős ellenféllel szemben végig és nagyon büszke vagyok a fiúkra hisz nem lehet dominálni 90 percen keresztül egy mérkőzésen tudjuk, de végig elszántan küzdöttünk.
Játékosok jönnek-mennek, a nevek cserélődnek, de akik idén hétről-hétre borítják a papírformát és nem azt kell nézni a hétfői újságban, hogy kiessünk-e a lap alján, azok nálam minden tiszteletet megérdemelnek.
Maximalista, támogató közeg veszi körbe a fiúkat és ők ezt meg is hálálják, mert ez a közeg hozzájárul tehetséges játékosaink, fiataljaink kiteljesedéséhez
Ha a csapat sikeres, a klub sikeres és most nagyon jó parasznyai focistának lenni.

Hajrá Parasznya, hajrá Srácok!

Hegedűs László – elnök

Fotó: Kovács Donát