Örülhetünk a döntetlennek…

Lejátszotta huszonnyolcadik mérkőzését a B.A.Z. megyei II. Észak Felnőtt bajnokságban csapatunk. A Parasznya SE gárdája a Szendrő fogadta haza pályán.

Parasznya SE (4.) – Szendrő VSZSKE (2.) 3-3 (0-2)

Gólszerző: Kovács, Illovai, Merucza.
B.A.Z. megyei II. Észak Felnőtt 28. forduló
Helyszín: Parasznya.

Megfejthetetlen számomra a csapat hullámzó teljesítménye hétről-hétre, sőt félidőről-félidőre, hisz a hétvégi mérkőzésen is tele gatyával és nulla vérnyomással focizgattak a fiúk, aminek gyors két gól lett az eredménye (nem ide) és ha még pontosabbak a vendégek öttel megyünk a pihenőre.
Picit élesebben jöttünk ki a folytatásra, (gondolom ha azt mondom, hogy égették magukat az első 45 percben a mutatott játékkal finoman fogalmazok) meg is lett az eredménye, a nagyobb nyomás ami a vendégekre nehezedett és a szerencsés gólok meghozták a szépítést és az egyenlítő találatunkat. Az életben nincsenek véletlenek, mi elindultunk egy úton ami nincs kikövezve sikerrel, de annál nagyobb pofonokkal, csalódásokkal. Letérni, változtatni nem vagyok hajlandó rajta. Azt, hogy ez az út számunkra járható lesz-e és, hogy a döntéseink helyesnek bizonyulnak-e, majd ha megéljük, átéljük őket, akkor válik el. Mindenkinek akik a nehézségeink ellenére velünk vannak óriási köszönettel tartozok, de főleg a stábnak az elkötelezettségükért, kitartásukért. Becsülettel felkészülünk még erre a két mérkőzésre és megpróbálunk minél több pontot gyűjteni, de az látszik, hogy míg 4 éve 65 ponttal bajnokságot tudtunk nyerni, idén 67 ponttal dobogón sem biztos, hogy végzünk. Ezért szép ez a sport, bár néha a hátunk közepére sem kívánjuk az egészet.

Hegedűs László – elnök

Fotó: Huszár Márk