Őszi elsők holtversenyben

Lejátszotta tizenötödik mérkőzését a B.A.Z. megyei II. Észak Felnőtt bajnokságban csapatunk. A Parasznya SE idegenben lépett pályára a Szikszó otthonában. 

Szikszó FC – Parasznya SE 0-7 (0-2)
Gólszerző: Szurdok 3, Meruczą 3, Tóth.
B.A.Z. megyei II. Észak Felnőtt 15. forduló
Helyszín: Szikszó

Pozitív és negatív érzések kavarognak bennem, hisz amellett, hogy mérhetetlenül büszkék vagyunk a srácokra és a nehézségeink ellenére, az utóbbi időben (kiszakadt a gólzsák) maximálisan odatették magukat minden mérkőzésen, azért az elhullajtott pontokért, ahol kétszer is nyert állásról buktunk picit bosszús vagyok így utólag visszatekintve. Szezon elején is elmondtam már, hogy a csapatban benne van a potenciál és ha csak magunkkal foglalkozunk és tesszük a dolgunkat meg kell legyen az eredménye. Nos ez ősszel holtversenyben vezető pozíciót és a legkevesebb kapott gólt hozta a konyhára, amiért óriási gratuláció a fiúknak. Helyünkön vagyunk úgy gondolom, harcban a dobogóért de nincs idő lazítani mert egy rosszabb meccs és máris alulról szemléled a riválisaidat.
Szurdok-Merucza háziverseny jellemezte a mérkőzést, ahol Tóth gólja ‘rondított’ bele a versenybe, na de ki bánja ha így zárják a fiúk az őszt. Osztálykülönbség volt a két csapat között nem megbántva a hazaiakat, de fiaink jobban alkalmazkodtak a körülményekhez.
Nagy munkát tett bele mindenki ebbe az őszbe, legyen az játékos-edző, csapat mellett dolgozó, ez mindenki sikere, nagyon köszönjük nekik.
Most elmegyünk pihenni, de januárban megújúlva, újra kiéhezve a focira találkozunk és harcba szállunk a kitűzött céljainkért és talán azért, hogy visszatérjünk oda ahová három éve vágyunk.
Gratulálunk a fiúknak, stábnak ez a mi CSAPATUNK!
 Szép volt Fiúk, Hajrá Parasznya!

Hegedűs László – elnök

Fotó: Huszár Márk