Ötös második félidő

Lejátszotta tizenharmadik mérkőzését a B.A.Z. megyei II. Észak Felnőtt bajnokságban csapatunk. A Parasznya SE gárdája idegenben, a Boldva otthonában lépett pályára. 

Boldva KSE – Parasznya SE 0-5 (0-0)
Gólszerző: Szurdok 2, Tóth, Kiss, Janó.
B.A.Z. megyei II. Észak Felnőtt 13. forduló
Helyszín: Boldva

Esős, borongós, nem igazán futball időben kellett ma pályára lépnünk.  A végére magabiztos győzelmet aratva vittük haza a három pontot egy szimpatikus, többre hivatott boldvai csapat ellen. Sajnos a mai mérkőzésen nem kizárólag a rotáció miatt voltak változások a keretbe, hanem a lapok és egyéb elfoglaltságok miatt kellett belenyúlnia a Mesternek a csapatba. Értékelhetetlen első félidő, rengeteg kihagyott helyzet jellemezte az első negyvenöt percet. Igen rosszul kezdtük a mérkőzést, de a türelem és a meccs elején megbeszéltek betartása eredményre vezetett, mert egy merőben más felfogásban lejátszott második félidő, ahol a cserék is jól szálltak be a mérkőzésbe (ami gólokban is megmutatkozott) meghozta a sikert. Ilyen első félidőket produkálunk hetek óta, ilyen teljesítmények és ennyi elpuskázott helyzet miatt veszítettünk pontokat Mályinkán és Aszaló ellen. Csak észreveszik már így a szezon vége felé a srácok, hogy a tabellán elfoglalt helyünk kötelez bennünket és ilyen hektikus teljesítményeket a félidők között nem engedhetünk meg magunknak. Azt, hogy évről-évre a dobogóért harcol a csapat és nem intézhetnek el minket kézlegyintéssel az ellenfeleink, azt a csapat magának vívta ki, nem adták ingyen, ennek megfelelően az otthonihoz hasonló győztes mentalitással kell idegenben is pályára lépni. 
Az Aszaló botlásával (Pasiczki Csabi barátom csapata nagyot ment ellenük, óriási gratuláció) nagyon sűrű lett az eleje, ember legyen a talpán aki megmondja ki fog kikerülni ebből a flúgos futamból győztesen, de hát ennek van értelme, ettől lesz jó a bajnokság.
Két fontos mérkőzés van vissza, jól is fog jönni már a pihenő, hogy rendezhessük a sorainkat és átbeszéljünk mindent, hogy tavasszal megújulva újra ráülhessünk a varázsszőnyegre ami reméljük a lehető legmesszebbre és legmagasabbra repít minket a tabellán. Gratulálunk a fiúknak az újabb sikerhez, jövőhéten pedig utolsó hazai mérkőzésünkön győzelemmel szeretnénk búcsúzni szurkolóinktól. Szép volt Fiúk, Hajrá Parasznya!

Hegedűs László – elnök

Fotó: Huszár Márk