Tovább él a remény!

Lejátszotta huszonkilencedik mérkőzését a B.A.Z. megyei II. Észak Felnőtt bajnokságban csapatunk. A Parasznya SE gárdája a Szirmabesenyőt fogadta haza pályán.

Parasznya SE (4.) – Szirmabesenyői SK (3.) 2-2 (0-1)

Gólszerző: Tóth 2 illetve Banu 2.
B.A.Z. megyei II. Észak Felnőtt 29. forduló
Helyszín: Parasznya.

Ha a múlt héten megdicsértem a fiúkat a második félidei teljesítményük miatt, akkor ma duplán teszem azt. Voltak hibáink, de ezek nem bizonyultak végzetesnek, mindenki tette a dolgát, győzni akartak a srácok, de az akcióink befejezésével akadtak gondok. Az első 20 percben hiába birtokolta többet a vendég csapat a labdát, a fiúk szervezetten védekeztek és kontrákra rendezkedtek be, de sajnos egy véleményes büntetővel a vendégek vezetést szereztek. Ha tudtuk volna, hogy ez ma a 11-esek mérkőzése lesz, akkor ki se jövünk a második félidőre, hanem lerúgjuk azt a szünetben büntetőkkel. Mivel hátrányban voltunk mennünk kellett az eredmény után és a hajmeresztőbbnél-hajmeresztőbb bírói ítéletek közepette, nevetséges 11-esekkel (itt is, ott is)tarkított második félidőből mi jöttünk ki jobban, de sajnos x lett a vége.
Összességében igazságos döntetlen született, alaposan felkészültünk ,nem ért minket meglepetés, egyenlő erők küzdelme folyt a pályán. Ha lemaradunk a dobogóról, csak magunkat okolhatjuk, mert a papíron kötelező győzelmeket nem tudtuk hozni és a ki-ki meccseken is betliztünk. Viharvert tavaszunk volt, de még így is harcban vagyunk az utolsó meccsig a dobogóért, így nem lehet okom a panaszra, bár hiányérzetem jócskán van. Tervezzük a jövőt, lesznek változások (nem kevés), az érdemi munka nekünk vezetőknek csak most fog kezdődni és, hogy mit hoz a jövő azt majd meglátjuk, de még becsülettel felkészülünk az utolsó meccsre.
Gratulálunk a fiúknak és köszönjük szépen Szabi barátom szenzációs főztjét, amivel megvendégelt minket!

Hegedűs László – elnök

Fotó: Huszár Márk