Világraszóló siker

A bajnokság tizenegyedik fordulójában a Bánhorváti csapatához látogatott felnőtt gárdánk. A meccs előtt négy pont és sok csapat állt a két egyesület között a tabellán (a hazaiak javára). Ezt megcáfolva, kiegyensúlyozott teljesítménnyel megszerezték Demkóék a három pontot!

Bánhorváti – Parasznya SE 1-3 (1-2)
BAZ vármegyei I. osztály Felnőtt 11. forduló
Gólszerzők: Demkó 2, Kovács
Helyszín: Bánhorváti

A lelkiismeret-furdalást nem lehet parancsra előhívni, márcsak azért sem mert lélek kell hozzá.
Ugyanakkor az okosak szerint aki nem képes rá, antiszociális személyiségzavarral diagnosztizálható. Ilyen messzire nem mennék a fiúk esetében, hisz a múlt heti vereség csakis az ő számlájukra írható és hát tudták ők ezt és a mai nap olyan teljesítményt tettek le az asztalra csapatként, hogy csak néztem jó meccsen vagyok-e!
A valós önismeretre szükség van, nem is árt ha létezik, hisz nem önmarcangolásra gondolok hanem őszinteségre önmagunkkal.
Nekünk minden pontért meg kell harcolni, semmit sem adnak ingyen, a tiszteletet ki kell vívni nem jár alanyi jogon.
Tegnap mindenki akarta a sikert aki ott volt, büszke is voltam rájuk, mert szó nélkül tették a dolgokat aminek értékes 3 pont lett az eredménye. Egy évek óta az első osztályban vitézkedő hazai csapattal voltunk abszolút partiban és megérdemelten visszük a pontokat, hisz senki sem helyezte magát a csapat elé, senki sem kereste a hibát a másikban és hát a parasznyai Ibra megint lecsapott kétszer.
Szokták mondani idegenben jó az X, de mi ma nyertünk egy emberként, CSAPATKÉNT!
Gratulálok srácok nagyot mentetek ,Hajrá Parasznya!

Hegedűs László – elnök

Fotó: Kovács Donát